Digitální nabídka
Digitální nabídka
Chtěl bych se zeptat jak funguje tato digitální nabídka to se nějak platí nebo stačí když mám zaplacenou omezenou nabídku a na televizi naladím kanál na digitální nabídku dneska jsem to zkoušel a televize mi najde jenom obyčejnou omezenou nabídku.
Re: Digitální nabídka
Kadaň jede pouze v analogovém vysílání tudíž nemůžeš nachytat kanály v digitalu.Pokud by si chtěl digital, tak buď DIGI TV (250,-)nebo satelit třeba s kartou GITAL, protože v Kadani je DIGITAL v nedohlednupity84 píše:Chtěl bych se zeptat jak funguje tato digitální nabídka to se nějak platí nebo stačí když mám zaplacenou omezenou nabídku a na televizi naladím kanál na digitální nabídku dneska jsem to zkoušel a televize mi najde jenom obyčejnou omezenou nabídku.

LG G4
ROM :Official
Bootloader: Unlocked
Status:Rooted
Prestigio MultiPad PMP5570 32GB Rooted 4.1.2
Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD + Kinect
Naštěstí nemáte pravdu. V současné době digitální příjem v DVB-C je v omezené nabídce. Pokud máte zaplacenou omezenou nabídku tak Vám půjde i digitální příjem. V současné době se řeší právní kroky s HBO o povolení naší společnosti šířit i digitální příjem HBO v naší síti. To samé probíhá i se základní nabídkou, ale tam je kanálů trochu více a proto se to nejspíše stihne trochu déle jak HBO.TRISS píše:Kadaň jede pouze v analogovém vysílání tudíž nemůžeš nachytat kanály v digitalu.Pokud by si chtěl digital, tak buď DIGI TV (250,-)nebo satelit třeba s kartou GITAL, protože v Kadani je DIGITAL v nedohlednupity84 píše:Chtěl bych se zeptat jak funguje tato digitální nabídka to se nějak platí nebo stačí když mám zaplacenou omezenou nabídku a na televizi naladím kanál na digitální nabídku dneska jsem to zkoušel a televize mi najde jenom obyčejnou omezenou nabídku.
Josef Nový
A já ještě doplním:
Podívejte se na www.ktkadan.cz , Skladba DVB-C vysílání je tam uvedena 30. 10. 2009 ve zprávách na titulní straně.
Podívejte se na www.ktkadan.cz , Skladba DVB-C vysílání je tam uvedena 30. 10. 2009 ve zprávách na titulní straně.
Beru zpětspravce píše:Naštěstí nemáte pravdu. V současné době digitální příjem v DVB-C je v omezené nabídce. Pokud máte zaplacenou omezenou nabídku tak Vám půjde i digitální příjem. V současné době se řeší právní kroky s HBO o povolení naší společnosti šířit i digitální příjem HBO v naší síti. To samé probíhá i se základní nabídkou, ale tam je kanálů trochu více a proto se to nejspíše stihne trochu déle jak HBO.TRISS píše:Kadaň jede pouze v analogovém vysílání tudíž nemůžeš nachytat kanály v digitalu.Pokud by si chtěl digital, tak buď DIGI TV (250,-)nebo satelit třeba s kartou GITAL, protože v Kadani je DIGITAL v nedohlednupity84 píše:Chtěl bych se zeptat jak funguje tato digitální nabídka to se nějak platí nebo stačí když mám zaplacenou omezenou nabídku a na televizi naladím kanál na digitální nabídku dneska jsem to zkoušel a televize mi najde jenom obyčejnou omezenou nabídku.
Josef Nový

LG G4
Máte v plánu zařadit do nabídky DVB-C také HD programy (Nova HD, ČT1 HD, popř. další)?spravce píše:... V současné době digitální příjem v DVB-C je v omezené nabídce. Pokud máte zaplacenou omezenou nabídku tak Vám půjde i digitální příjem...
Petr
Člověk to snadno přehlédne, protože "Novinky" jsou na webu KTKadaň nestandardně řazenyHam píše:A já ještě doplním:

Petr
Když už tu máme zpřístupněné digitální vysílání, tak kdy bude možné si od kabelovky koupit dvb-c tuner? Původně se mluvilo o více typech za rozdílnou pořizovací cenu....
Komar
ICQ 56631127
P4 3,0GHz, 120Gb SATA, Radeon X700 SE, LCD Samsung 730 BF
[url=http://userbars.org][img]http://img134.imageshack.us/img134/2980/cze33zw7.png[/img][/url]
ICQ 56631127
P4 3,0GHz, 120Gb SATA, Radeon X700 SE, LCD Samsung 730 BF
[url=http://userbars.org][img]http://img134.imageshack.us/img134/2980/cze33zw7.png[/img][/url]
Pořadí některých zpráv je upřednostněno jejich větší prioritou.Elpro píše:Člověk to snadno přehlédne, protože "Novinky" jsou na webu KTKadaň nestandardně řazenyHam píše:A já ještě doplním:
Podívejte se na www.ktkadan.cz , Skladba DVB-C vysílání je tam uvedena 30. 10. 2009 ve zprávách na titulní straně.. Běžné je řadit novinky podle data sestupně.
Josef Nový
Ano HD programy se snažíme získat, ale cena těchto programů je stále docela vysoká. Proto možná uděláme balíček HD programů a bude záležet na každém zda je bude chtít nebo ne. V současné době jednáme třeba s HBO o zařazení do digitálu a možnosti pustit HBO v i HD.Elpro píše:Máte v plánu zařadit do nabídky DVB-C také HD programy (Nova HD, ČT1 HD, popř. další)?spravce píše:... V současné době digitální příjem v DVB-C je v omezené nabídce. Pokud máte zaplacenou omezenou nabídku tak Vám půjde i digitální příjem...
Josef Nový
Settopboxy máme připravené 2-3 typy od cca. 800,- Kč za SD a 2800,- za HD. Také připravujeme při podepsání smlouvy na dobu určitou cenu settopboxu dotovat.Komár píše:Když už tu máme zpřístupněné digitální vysílání, tak kdy bude možné si od kabelovky koupit dvb-c tuner? Původně se mluvilo o více typech za rozdílnou pořizovací cenu....
Josef Nový
- jorych
- 0000000
- Kontaktovat uživatele:
...
Ano HD programy se snažíme získat, ale cena těchto programů je stále docela vysoká. Proto možná uděláme balíček HD programů a bude záležet na každém zda je bude chtít nebo ne. V současné době jednáme třeba s HBO o zařazení do digitálu a možnosti pustit HBO v i HD.
Josef Nový[/quote]
Pozdravení,
Nova se ale chlubí že: "Program NOVA HD je součástí neplacené programové nabídky Skylinku pro území České republiky. Jedná se o nejúspěšnější českou televizní stanici, která jako první zahájila vysílání ve formátu HDTV."
Jak je to tedy s cenou pro kabelové TV?
Ano HD programy se snažíme získat, ale cena těchto programů je stále docela vysoká. Proto možná uděláme balíček HD programů a bude záležet na každém zda je bude chtít nebo ne. V současné době jednáme třeba s HBO o zařazení do digitálu a možnosti pustit HBO v i HD.
Josef Nový[/quote]
Pozdravení,
Nova se ale chlubí že: "Program NOVA HD je součástí neplacené programové nabídky Skylinku pro území České republiky. Jedná se o nejúspěšnější českou televizní stanici, která jako první zahájila vysílání ve formátu HDTV."
Jak je to tedy s cenou pro kabelové TV?
TC jorych.
Obnovím toto téměř rok staré vlákno dotazem na zástupce KT:
Plánujete rozšíření digitální nabídky o další kanály, které jsou zatím dostupné jen v analogu? Pokud ano, tak které a v jakém termínu (aspoň přibližně). Děkuji
Plánujete rozšíření digitální nabídky o další kanály, které jsou zatím dostupné jen v analogu? Pokud ano, tak které a v jakém termínu (aspoň přibližně). Děkuji
Petr