Digitální nabídka

Televize a rozhlas
pity84
0000000
0000000

Digitální nabídka

Příspěvek od pity84 »

Chtěl bych se zeptat jak funguje tato digitální nabídka to se nějak platí nebo stačí když mám zaplacenou omezenou nabídku a na televizi naladím kanál na digitální nabídku dneska jsem to zkoušel a televize mi najde jenom obyčejnou omezenou nabídku.
TRISS
0000000
0000000
Kontaktovat uživatele:

Re: Digitální nabídka

Příspěvek od TRISS »

pity84 píše:Chtěl bych se zeptat jak funguje tato digitální nabídka to se nějak platí nebo stačí když mám zaplacenou omezenou nabídku a na televizi naladím kanál na digitální nabídku dneska jsem to zkoušel a televize mi najde jenom obyčejnou omezenou nabídku.
Kadaň jede pouze v analogovém vysílání tudíž nemůžeš nachytat kanály v digitalu.Pokud by si chtěl digital, tak buď DIGI TV (250,-)nebo satelit třeba s kartou GITAL, protože v Kadani je DIGITAL v nedohlednu :smt102
LG G4
ROM :Official
Bootloader: Unlocked
Status:Rooted

Prestigio MultiPad PMP5570 32GB Rooted 4.1.2

Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD + Kinect
spravce
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od spravce »

TRISS píše:
pity84 píše:Chtěl bych se zeptat jak funguje tato digitální nabídka to se nějak platí nebo stačí když mám zaplacenou omezenou nabídku a na televizi naladím kanál na digitální nabídku dneska jsem to zkoušel a televize mi najde jenom obyčejnou omezenou nabídku.
Kadaň jede pouze v analogovém vysílání tudíž nemůžeš nachytat kanály v digitalu.Pokud by si chtěl digital, tak buď DIGI TV (250,-)nebo satelit třeba s kartou GITAL, protože v Kadani je DIGITAL v nedohlednu :smt102
Naštěstí nemáte pravdu. V současné době digitální příjem v DVB-C je v omezené nabídce. Pokud máte zaplacenou omezenou nabídku tak Vám půjde i digitální příjem. V současné době se řeší právní kroky s HBO o povolení naší společnosti šířit i digitální příjem HBO v naší síti. To samé probíhá i se základní nabídkou, ale tam je kanálů trochu více a proto se to nejspíše stihne trochu déle jak HBO.
Josef Nový
Ham
0000000
0000000

Příspěvek od Ham »

A já ještě doplním:
Podívejte se na www.ktkadan.cz , Skladba DVB-C vysílání je tam uvedena 30. 10. 2009 ve zprávách na titulní straně.
TRISS
0000000
0000000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TRISS »

spravce píše:
TRISS píše:
Naštěstí nemáte pravdu. V současné době digitální příjem v DVB-C je v omezené nabídce. Pokud máte zaplacenou omezenou nabídku tak Vám půjde i digitální příjem. V současné době se řeší právní kroky s HBO o povolení naší společnosti šířit i digitální příjem HBO v naší síti. To samé probíhá i se základní nabídkou, ale tam je kanálů trochu více a proto se to nejspíše stihne trochu déle jak HBO.
Josef Nový
Beru zpět :D byl jsem neaktualizovaný.Všechnu čest :smt023
LG G4
ROM :Official
Bootloader: Unlocked
Status:Rooted

Prestigio MultiPad PMP5570 32GB Rooted 4.1.2

Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD + Kinect
Elpro
0000000
0000000

Příspěvek od Elpro »

spravce píše:... V současné době digitální příjem v DVB-C je v omezené nabídce. Pokud máte zaplacenou omezenou nabídku tak Vám půjde i digitální příjem...
Máte v plánu zařadit do nabídky DVB-C také HD programy (Nova HD, ČT1 HD, popř. další)?
Petr
Elpro
0000000
0000000

Příspěvek od Elpro »

Ham píše:A já ještě doplním:
Podívejte se na www.ktkadan.cz , Skladba DVB-C vysílání je tam uvedena 30. 10. 2009 ve zprávách na titulní straně.
Člověk to snadno přehlédne, protože "Novinky" jsou na webu KTKadaň nestandardně řazeny :shock: . Běžné je řadit novinky podle data sestupně.
Petr
Komár
0000000
0000000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Komár »

Když už tu máme zpřístupněné digitální vysílání, tak kdy bude možné si od kabelovky koupit dvb-c tuner? Původně se mluvilo o více typech za rozdílnou pořizovací cenu....
Komar
ICQ 56631127

P4 3,0GHz, 120Gb SATA, Radeon X700 SE, LCD Samsung 730 BF

[url=http://userbars.org][img]http://img134.imageshack.us/img134/2980/cze33zw7.png[/img][/url]
spravce
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od spravce »

Elpro píše:
Ham píše:A já ještě doplním:
Člověk to snadno přehlédne, protože "Novinky" jsou na webu KTKadaň nestandardně řazeny :shock: . Běžné je řadit novinky podle data sestupně.
Pořadí některých zpráv je upřednostněno jejich větší prioritou.
Josef Nový
spravce
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od spravce »

Elpro píše:
spravce píše:... V současné době digitální příjem v DVB-C je v omezené nabídce. Pokud máte zaplacenou omezenou nabídku tak Vám půjde i digitální příjem...
Máte v plánu zařadit do nabídky DVB-C také HD programy (Nova HD, ČT1 HD, popř. další)?
Ano HD programy se snažíme získat, ale cena těchto programů je stále docela vysoká. Proto možná uděláme balíček HD programů a bude záležet na každém zda je bude chtít nebo ne. V současné době jednáme třeba s HBO o zařazení do digitálu a možnosti pustit HBO v i HD.
Josef Nový
spravce
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od spravce »

Komár píše:Když už tu máme zpřístupněné digitální vysílání, tak kdy bude možné si od kabelovky koupit dvb-c tuner? Původně se mluvilo o více typech za rozdílnou pořizovací cenu....
Settopboxy máme připravené 2-3 typy od cca. 800,- Kč za SD a 2800,- za HD. Také připravujeme při podepsání smlouvy na dobu určitou cenu settopboxu dotovat.
Josef Nový
jorych
0000000
0000000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jorych »

...
Ano HD programy se snažíme získat, ale cena těchto programů je stále docela vysoká. Proto možná uděláme balíček HD programů a bude záležet na každém zda je bude chtít nebo ne. V současné době jednáme třeba s HBO o zařazení do digitálu a možnosti pustit HBO v i HD.
Josef Nový[/quote]

Pozdravení,
Nova se ale chlubí že: "Program NOVA HD je součástí neplacené programové nabídky Skylinku pro území České republiky. Jedná se o nejúspěšnější českou televizní stanici, která jako první zahájila vysílání ve formátu HDTV."
Jak je to tedy s cenou pro kabelové TV?
TC jorych.
miltas
X000000
X000000

Příspěvek od miltas »

zdravim,, MTV naladim na stb nebo ne??? diky moc
jorych
0000000
0000000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jorych »

miltas píše:zdravim,, MTV naladim na stb nebo ne??? diky moc
Zatím jenom v analogu namísto staré MTv a se zmršeným formátem, tj. bez loga, prostě ty boční strany 16:9 mínus 4:3 tam nejsou :-)
TC jorych.
Elpro
0000000
0000000

Příspěvek od Elpro »

Obnovím toto téměř rok staré vlákno dotazem na zástupce KT:
Plánujete rozšíření digitální nabídky o další kanály, které jsou zatím dostupné jen v analogu? Pokud ano, tak které a v jakém termínu (aspoň přibližně). Děkuji
Petr
Odpovědět