Výpadek internetu?
Moderátor: servis
-
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Výpadek internetu?
Výpadek internetu? od 11:08hod. Husova 1324
-
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výpadek internetu?
i televize ;)MilanMr píše:Výpadek internetu? od 11:08hod. Husova 1324
Zdar Canadien
Dnes 14.3.2019 tři krátkodobé výpadky internetu na sídlišti D v čase od 13:30 do 14:50
Dobrý den,Nemo55 píše:Dnes 14.3.2019 tři krátkodobé výpadky internetu na sídlišti D v čase od 13:30 do 14:50
překontroloval jsem Vaše připojení a raději i celkovou konektivitu a žádné výpadky jsem nenašel. Pouze restartovaný ONT (HUAWEI) uživatelem.
Jak se výpadek projevoval, nemohlo jít o problém na routeru ?
S pozdravem Josef Nový
Dobrý den,
ano po třech výpadcích jsem restartoval modem i router.
Vše pak bylo bez problému až do času cca 22:45, kdy jsem na TV sledoval, jak se odpojila od LAN a pak se pokouší přihlásit na síť - doba trvání cca dvě minuty. Dnes zatím, bez problémů.
Děkuji
Vše pak bylo bez problému až do času cca 22:45, kdy jsem na TV sledoval, jak se odpojila od LAN a pak se pokouší přihlásit na síť - doba trvání cca dvě minuty. Dnes zatím, bez problémů.
Děkuji
Dobrý den,
pokud Vám hlásí televize, že se odpojila od LAN, tak to spíš vypadá na router.
S pozdravem Josef Nový
pokud Vám hlásí televize, že se odpojila od LAN, tak to spíš vypadá na router.
S pozdravem Josef Nový
Nemo55 píše:Dobrý den,
Děkuji
Děkuji za informaci, pohlídám si router 

Dobrý den, včera i dnes krátkodobý výpadek internetu na cca 3 minuty sídliště D 1440 v čase od cca 18:37 do 18:40 Router je OK.
Dobrý den, dnes opět krátkodobý výpadek internetu na cca 3 minuty sídliště D 1440 v čase od cca 17:30 do 17:34. Mám takový pocit, že to je od té doby co se tady v rozvodech hrabala Vaše nová konkurence. Router je OK.