Výpadky signálu TV
Výpadky signálu TV
Dobrý den. Již třetí den( od 28. 02. 2019) pozoruji na TV signálu slabé výpadky. Naskakují mi kostičky v obraze a někdy dokonce obraz zamrzne. Občas mi to přímo napíše že není vstupní signál. Přeskakuje a cykluje zvuk. Jsou hlášeny nějaký výpadky v okolí adresy Klášterecká 1291. Na koho se mám obrátit??
Re: Výpadky signálu TV
Dobrý den,
na Klášterecké 1291 byl vadný zesilovač signálu. Nový zesilovač byl vyměněn dne 1.3.2019, tudíž by mělo již vše fungovat bez problému. Ale raději tento zesilovač zkontrolujeme. V případě, že bude již vše v pořádku, pak by jsme hledali příčinu u Vás. Budu Vás informovat po zkontrolování stavu zesilovače.
S úctou
Tým KT
na Klášterecké 1291 byl vadný zesilovač signálu. Nový zesilovač byl vyměněn dne 1.3.2019, tudíž by mělo již vše fungovat bez problému. Ale raději tento zesilovač zkontrolujeme. V případě, že bude již vše v pořádku, pak by jsme hledali příčinu u Vás. Budu Vás informovat po zkontrolování stavu zesilovače.
S úctou
Tým KT
Děkuji
Dobrý den, dne 4.3.2019 byla provedena kontrola zesilovače č.p. 1291. Nebyl shledán žádný problém. Pro jistotu jsme vyčistili Váš konektor a přepojili na jiný výstup. Můžete prosím vyzkoušet a dát nám zpětnou vazbu?
Děkuji
LK.
Děkuji
LK.
Dnes je 5.4. do 15:15 hodin pozoruji výpadky, ale od této doby vše je v pořádku. Takže asi dobrý.