Pokrytí
Moderátor: servis
Re: Pokrytí
Nemáte router zn. Asus?
To vypadá jako nějaké nastavení QoS.
To vypadá jako nějaké nastavení QoS.
Mám D-Link 635 a na dřívějším připojení mi to jelo v poho 
čas 20:22
Pro jistotu jsem provedl kontrolu nastaveni D-Linku a provedl restart a hleďme
Download 48.99 Mbps, Upload 46.36Mbps a Ping 5ms
Děkuji za upozornění a spolupráci
KT Kadaň je dobrá volba

čas 20:22
Pro jistotu jsem provedl kontrolu nastaveni D-Linku a provedl restart a hleďme

Download 48.99 Mbps, Upload 46.36Mbps a Ping 5ms

Děkuji za upozornění a spolupráci

KT Kadaň je dobrá volba

O tom Asusu jsem se zmínil proto, že jsem se s takovým strojkem nedávno setkal. QoS nešlo nijak vypnout, pomohlo pouze nastavení limitů na vyšší hodnoty.
Tady asi bylo něco podobného pravděpodobně také nastaveno, ale resetem se to zrušilo. Tak fajn
R. Hamák
Tady asi bylo něco podobného pravděpodobně také nastaveno, ale resetem se to zrušilo. Tak fajn

R. Hamák
Díky za raduHam píše:O tom Asusu jsem se zmínil proto, že jsem se s takovým strojkem nedávno setkal. QoS nešlo nijak vypnout, pomohlo pouze nastavení limitů na vyšší hodnoty.
R. Hamák

- Gurus
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Dobře tedy, jsem pro aby se začalo se sídlištěm Bspravce píše:Dobrý den,Gurus píše:Mohu se zeptat jak to vypadá se sídlištěm Chomutovská přesněji 1280+ ?
příští týden se začíná s realizací vnitřních rozvodů na sídlišti "C". Až toto bude hotové rozhodne se zda ( podle zájmu zákazníků ) budeme pokračovat na sídlišti "B" nebo sídlišti "E".
Josef Nový

[img]http://img.userbars.pl/80/15991.gif[/img]
PSP slim silver 5.00m33-6 4GB ultra II sandisk
- Huul
- 0000000
- Kontaktovat uživatele:
spravce píše:Dobrý den,Gurus píše:Mohu se zeptat jak to vypadá se sídlištěm Chomutovská přesněji 1280+ ?
příští týden se začíná s realizací vnitřních rozvodů na sídlišti "C". Až toto bude hotové rozhodne se zda ( podle zájmu zákazníků ) budeme pokračovat na sídlišti "B" nebo sídlišti "E".
Josef Nový
Jsem pro sídliště "E"

- Gurus
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Tak a ted jeste vymyslet, kde a jak by se mel ten dalsi zajem zakazniku projevit 

Dobrý den,Gurus píše:Tak a ted jeste vymyslet, kde a jak by se mel ten dalsi zajem zakazniku projevit
zcela jednoduše, uživatelé osloví své bytové družstvo( či jiný subjekt) s jeho zástupcem domluvíme termín realizace a může se přednostně objekt předělat na optiku. Není to nic neobvyklého, teď jsme to třeba řešili na sídlišti "C" u jednoho panelového domu.
Josef Nový
Mám D-Link 635 a dnes jsem měřením zjistil že:
PING:5ms
Download 47.75 Mbps
Upload 21.09 Mbps
Rychlost Uploadu klesla
Měřeno směr Plzeň na http://speedtest.net/
nepomohl ani restart D-Linku
Děkuji za odpověď
Dnes 24.1.2013 již vše OK
Download 54.94Mbps
Upload 46.72Mbps

Download 47.75 Mbps

Upload 21.09 Mbps

Rychlost Uploadu klesla

Měřeno směr Plzeň na http://speedtest.net/
nepomohl ani restart D-Linku

Děkuji za odpověď

Dnes 24.1.2013 již vše OK

Download 54.94Mbps

Upload 46.72Mbps

Naposledy upravil(a) Nemo55 dne čtv led 24, 2013 6:12 pm, celkem upraveno 1 x.
Rozhodně počítá, ale ve hře jsou různé faktory, takže v tuto chvíli nelze přesně říci termín realizace.Pslada píše:Dobrý den chci se zeptat jestli se počítá i s panelovými domy v ulici Věžní
R. Hamák
- Gurus
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, jak to zatím vypadá se sídlištěm Chomutovská přesněji 1280+ ?
Sídliště "B" je kompletně vykopané, položené chráničky a zakončené v jednotlivých objektech rozvodnicí. Následovat bude "zafouknutí" optických kabelů a vnitřní rozvody.Gurus píše:Dobrý den, jak to zatím vypadá se sídlištěm Chomutovská přesněji 1280+ ?
Josef Nový
-
- 0000000
- Kontaktovat uživatele:
i Chomutovska 1272?spravce píše:Sídliště "B" je kompletně vykopané, položené chráničky a zakončené v jednotlivých objektech rozvodnicí. Následovat bude "zafouknutí" optických kabelů a vnitřní rozvody.Gurus píše:Dobrý den, jak to zatím vypadá se sídlištěm Chomutovská přesněji 1280+ ?
Josef Nový
Dobrý den,xvladax píše:i Chomutovska 1272?spravce píše:Sídliště "B" je kompletně vykopané, položené chráničky a zakončené v jednotlivých objektech rozvodnicí. Následovat bude "zafouknutí" optických kabelů a vnitřní rozvody.Gurus píše:Dobrý den, jak to zatím vypadá se sídlištěm Chomutovská přesněji 1280+ ?
Josef Nový
ano, celé sídliště "B"
Josef Nový
A kdy bude následovat "zafouknutí" optických kabelů a vnitřních rozvodů... díky.