Zdravím,
můžete se podívat na šum ve všech programech kabelovky v paneláku "pod albertem" . Poslední cca týden je všech programech znatelný šum jako při špatném signálu. Za poslední roky už jste to tady párkrát řešili a pokaždé to byl nějaký tuším zesilovač, rozvaděč ??? nebo něco takovýho, pod který spadá celá chomutovská, tak to zkuste zkontrolovat.
Díky
Šum v obraze
Re: Šum v obraze
Zkontrolujeme tento úsek, ale zatím nikdo z tohoto paneláku nevolal. Děkujeme za upozornění.
-
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
no já jsem si to myslel, protože stejnej problém už jste u mě řešili 3-4 krát a pokaždé to dopadlo stejně. Přišli jste to ke změřit, naměřili špatnej signál a potom technik odešel zkontrolovat již zmiňované zařízení ... cca do hodiny mi volal zpátky, že byl problém tam a že se hrozně diví, že to nikdo nehlásil, protože pod to zařízení spadá celá chomutovská ... a tímto způsobem opět do kola.
no já jsem si to myslel, protože stejnej problém už jste u mě řešili 3-4 krát a pokaždé to dopadlo stejně. Přišli jste to ke změřit, naměřili špatnej signál a potom technik odešel zkontrolovat již zmiňované zařízení ... cca do hodiny mi volal zpátky, že byl problém tam a že se hrozně diví, že to nikdo nehlásil, protože pod to zařízení spadá celá chomutovská ... a tímto způsobem opět do kola.
Takže jsme to změříli na patě celého baráku a tam je to OK.Takže kde přesně bydlíte číslo vchodu děkuji.
-
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
tak jste to měřili šikovně, protože už šum nevidím
Konečně mám zase čistej obraz.
Kdyby se znovu objevil, tak dám vědět. Díky
tak jste to měřili šikovně, protože už šum nevidím

Kdyby se znovu objevil, tak dám vědět. Díky