Programy v HD rozlišení !
Programy v HD rozlišení !
Může mi někdo ze zodpovědných v naší milé monopolní Kabelové televizi upřesnit, kdy už bude konečně v nabídce balík programů v HD rozlišení ??? Myslím, že podceňujete svoje klienty !
Re: Programy v HD rozlišení !
Přidávám se k dotazu, také mě to zajímá. Před časem se zde psalo, že KT vyjednává s ditributory o cenách, ale dosud je "ticho po pěšině". Nicméně počet dostupných CZ HD kanálů v eteru je zatím velmi malý. Kromě volných ČT HD a Nova HD, které už v kabelu máme, jsou dál k dispozici jen dva sportovní, dva filmové a jeden dokumentární kanál.
PS: Od sobotního večera nejde na kanálu Nova HD zvuk Dolby Digital (AC3). Je problém už v distribuci nebo jen v KT?
PS: Od sobotního večera nejde na kanálu Nova HD zvuk Dolby Digital (AC3). Je problém už v distribuci nebo jen v KT?
Petr
Koukám, že Vám zatim nikdo ze zodpovědných neodpověděl, tak se pokusím já, ikdyž TV není můj šálek.Anderson píše:Může mi někdo ze zodpovědných v naší milé monopolní Kabelové televizi upřesnit, kdy už bude konečně v nabídce balík programů v HD rozlišení ??? Myslím, že podceňujete svoje klienty !
Problém je komunikace s distributorem TV kanálů, výrobcem settoboxů a kodovacím systémem CONAX. Sladit toto vše a ještě pokud možno za přijatelnou cenu pro zákazníka je někdy velký problém.
Na toto zatim doplácí zákazníci, kteří mají HD TV s DVB-C tunerem. Nechci psát žádné termíny, protože jednání se často vlečou, ale nejpozději koncem tohoto roku bychom chtěli nabídnout balíček s HD kanálama.
A jak psal Elpro v současné době ještě není na našem trhu takový výběr HD kanálů, ale doufejme, že postupem času se stane HD rozlišení standardem.
Josef Nový
-
- 0000000
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem,že mi TV naladila PRIMA HD a NOVA SPORT HD, je to jen nějaké zkušební vysílání nebo to můžeme brát jako vanoční dárek??? 

Po pravdě,je to dárek k vánocům a zároveň zkušební provoz.Přeji hezký den.
-
- XXXXX00
- Kontaktovat uživatele:
a co dostanou lidé, kteří HD nevyužívají? 

[img]http://img462.imageshack.us/img462/438/aa1o4uk.gif[/img]
[url=http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Rasaq]RasaQ[/url]
[url=http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Rasaq]RasaQ[/url]
Doporučení, aby HD používaliSPAWN píše:a co dostanou lidé, kteří HD nevyužívají?

Josef Nový
To je sice hezký že máme barandov v HD ale zrovna u tohoto kanálu kde je většina filmů z doby dávno minulé je to celkem kničemu.
Mě by spíš zajímalo proč zmizelo z DVB-C History a Explorer ?
Případně jestli se třeba chystá Discovery HD
Mě by spíš zajímalo proč zmizelo z DVB-C History a Explorer ?
Případně jestli se třeba chystá Discovery HD
To se pleteš. I když jde pouze o upscaling, má HD kanál mnohem vyšší datový tok a rozdíl v kvalitě oproti standardnímu rozlišení je nepřehlédnutelný. Totéž platí pro Primu HD, kde zatím nevysílají v native HD vůbec nic, přesto je obrazově výrazně výš než obyčejná Prima.susman píše:To je sice hezký že máme barandov v HD ale zrovna u tohoto kanálu kde je většina filmů z doby dávno minulé je to celkem kničemu.
Máš na mysli Viasat History a Explorer? Já je mám pořád na svém místě, teď jsem to kontroloval.susman píše:...Mě by spíš zajímalo proč zmizelo z DVB-C History a Explorer ?
K tomuto dotazu se přidávám...susman píše:...Případně jestli se třeba chystá Discovery HD
Petr
Dal jsem aktualizovat seznam kanálu a už je mám taky zpět.
Dobrý den chtěl jsme se zeptat jestli plánujete vysílání Eurosport a Eurosport 2 v HD rozlišení předem děkuji za odpověd
Přeji hezký den
Přeji hezký den
Tak už nám běží ČT4 HD. V kabelu je v multiplexu na frekvenci 802 MHz.
Petr
To je supr, začíná MS v hokeji, pak ME fotbálek a OHElpro píše:Tak už nám běží ČT4 HD. V kabelu je v multiplexu na frekvenci 802 MHz.