vypadky digitalu
vypadky digitalu
behem vecernich hodin (pres den TV moc nebezi) se mi stava, ze Nova, Prima, Prima Cool, Nova Cinema vypadne ci kostickuje - digitalni vysilani. Analog jede bez problemu. Deje se to jen u me? Muze byt zavada v set-top boxu?
-
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Re: vypadky digitalu
nejsi... mě třebas teď nejde: Nova, Nova Cinema, Prima, Prima cool, Barandov...Nova HD jde... Jinak kostička na Nova HD mám taky občasveryday píše:behem vecernich hodin (pres den TV moc nebezi) se mi stava, ze Nova, Prima, Prima Cool, Nova Cinema vypadne ci kostickuje - digitalni vysilani. Analog jede bez problemu. Deje se to jen u me? Muze byt zavada v set-top boxu?
Zdar Canadien
no jestlize v tom tedy nejsem sam a chyba nejspise neni u me, tak touto cestou zadam KT o napravu
nebo alespon vysvetleni
sidliste A
dekuji

sidliste A
dekuji
Nebylo to jen u vás, problém byl vyřešen během víkendu. Omlouváme se, ale výpadky kvality signálu nebyly na našem zařízení.
ok, dekuji za odpoved
Dnes mám hrozně časté výpadky na všech programech multiplexu 186 MHz. Je to všude nebo jen u mě? Předem děkuji za reakci.
Edit: upřesním, že nejhorší to bylo okolo 19 hodin večer, potom se výpadky objevovaly jen sporadicky.
Edit: upřesním, že nejhorší to bylo okolo 19 hodin večer, potom se výpadky objevovaly jen sporadicky.
Petr
Jojo přesně tak, Nova HD kostičkuje a nemá zvuk. ČT HD, Prima HD kostičkuje.
Všechny HD programy už OK, akorát Nova DH bez zvuku 
Hm
se odpovědi nedočkám 

Hm

Já se zvukem Novy HD nemám potíže. Nova vysílá 2 audio streamy - klasický mpeg a Dolby digital. Koukni jaký máš vybraný, případně ho změň.
Petr
Pan elpro má pravdu pokud vám jde Nova HD bez zvuku musíte si na vašem televizoru změnit audio stream.
Tak jsem Novu HD naladil ručně a vše je OK
děkuji za odpověď
asi něco mezi nebem a sběrnicí 

Už několik dní mám výpadky multiplexu na frekvenci 794MHz (ČT1 HD, Prima Family HD, Nova Cinema, Barrandov). Úroveň signálu se zdá celkem dobrá, ale je v něm vysoká bitová chybovost. Na ostatních frekvencích je signál v pořádku. Je to jen lokální problém nebo je to v celém městě? Jak bude řešeno?
Děkuji.
Děkuji.
Petr
Pane elpro přeji hezký den. Měřím to celé dopoledne a nic ani jedna chyba.Prosím pošlete mi lokalizaci kde bydlíte.Prověřím trasáky.Děkuji.
Děkuji. Z vaší odpovědi bylo zřejmé, že příčina poruch bude pravděpodobně u mě. Je to tak, způsoboval to wifi router v blízkosti TV - přeladil se na 8. kanál a rušil uvedenou frekvenci DVB-C. Nastavil jsem na routeru napevno kanál 1 a je po rušení. Ještě jednou děkuji za informace.
Petr
-
- spamer
- Kontaktovat uživatele:
nevím, kam s tím, tak asi sem... od pondělí 15/4 mi na settop boxu nesvítily číslice aktuálně zvoleného kanálu, ale jen ty kostičky a od včerejška úplně vypadl obraz, jde jen zvuk...
jsem divný já, settop box nebo je problém někde v kabelu?
díky Honza
jsem divný já, settop box nebo je problém někde v kabelu?
díky Honza