IP TV
Moderátor: servis
-
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Re: IP TV
Spíš zjišťuji, stream byl spušěn na třech PC, na dalším PC to už nešlo pustit. Tedy nešlo pustit 4 streamy najednou, tedy musel se zavřít nějaký stream a pak pustit stream na jiném PC.
Pokud omezení není u Vás, tak zas budu hledat v routeru - co to omezuje.
Omezení počtu TV kanálů na koncové zařízení sice je, ale je zatím nastaveno na 8 TV. Takže bych opravdu hledal problém někde na routeru.MilanMr píše:Spíš zjišťuji, stream byl spušěn na třech PC, na dalším PC to už nešlo pustit. Tedy nešlo pustit 4 streamy najednou, tedy musel se zavřít nějaký stream a pak pustit stream na jiném PC.
Josef Nový
Teď Vám asi moc nerozumim ....MilanMr píše:Proklepnu router, prosím jen o kontrolu 8čky u vás v nastavení
systém je nastaven tak, že pokud koukáte za jedním ONT na 8 různých kanálů tak vám ( v případě, že máte správně nastaven router a router vše zvládá) vše funguje, při snaze otevřít 9 TV kanál se tento kanál nespustí. Pokud ale koukáte na stejný kanál, tak tam omezení není.
Josef Nový
-
- X000000
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li je nějaké speciální nastavení routeru pro IPTV? Než jsem si koupil Router, tak mi napřímo přes modem šla IPTV a teď mi to nešlape. Díky za tipy. Mám Asus RT-N12+
Dobrý den,Michal86 píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li je nějaké speciální nastavení routeru pro IPTV? Než jsem si koupil Router, tak mi napřímo přes modem šla IPTV a teď mi to nešlape. Díky za tipy. Mám Asus RT-N12+
podívejte se na nastavení igmp, popřípadě zapněte.
Josef Nový