Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je pát říj 20, 2017 4:35 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IP TV
PříspěvekNapsal: sob dub 19, 2014 6:29 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
Dobry den,

IP televize je dočasně nefunkční.

Děkujeme za pochopení


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: pon dub 21, 2014 8:44 am 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: sob bře 20, 2004 4:49 pm
Příspěvky: 9
dobrý den, prosím o info,až bude funkční, děkuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: úte dub 29, 2014 10:34 am 
Offline
X000000
X000000

Registrován: stř čer 04, 2003 7:41 pm
Příspěvky: 515
Bydliště: Husova 1324
Je nějaký odhad od kdy bude fungovat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: úte dub 29, 2014 12:02 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
MilanMr píše:
Je nějaký odhad od kdy bude fungovat?


Dobrý den,

když půjde vše dobře .... tak zítra

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: úte dub 29, 2014 8:40 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: sob bře 20, 2004 4:49 pm
Příspěvky: 9
pokud to bude v provozu prosím o info, děkuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: stř dub 30, 2014 1:36 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
ZZP píše:
pokud to bude v provozu prosím o info, děkuji.

Dobrý den,

IP TV by měla být opět funkční.

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: stř dub 30, 2014 6:43 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: sob bře 20, 2004 4:49 pm
Příspěvky: 9
super, hraje ,děkuji za info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: sob čer 14, 2014 6:39 pm 
Offline
X000000
X000000

Registrován: stř čer 04, 2003 7:41 pm
Příspěvky: 515
Bydliště: Husova 1324
IPTV je omezený na 3 počítače v domácnosti, proč zrovna 3? Ne 4? :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: pon čer 16, 2014 8:20 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
MilanMr píše:
IPTV je omezený na 3 počítače v domácnosti, proč zrovna 3? Ne 4? :-)


Dobrý den,

z čeho usuzujete, že IPTV je omezen na 3 PC?

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: pon čer 16, 2014 9:06 am 
Offline
X000000
X000000

Registrován: stř čer 04, 2003 7:41 pm
Příspěvky: 515
Bydliště: Husova 1324
Spíš zjišťuji, stream byl spušěn na třech PC, na dalším PC to už nešlo pustit. Tedy nešlo pustit 4 streamy najednou, tedy musel se zavřít nějaký stream a pak pustit stream na jiném PC.
Pokud omezení není u Vás, tak zas budu hledat v routeru - co to omezuje.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: pon čer 16, 2014 9:13 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
MilanMr píše:
Spíš zjišťuji, stream byl spušěn na třech PC, na dalším PC to už nešlo pustit. Tedy nešlo pustit 4 streamy najednou, tedy musel se zavřít nějaký stream a pak pustit stream na jiném PC.
Pokud omezení není u Vás, tak zas budu hledat v routeru - co to omezuje.


Omezení počtu TV kanálů na koncové zařízení sice je, ale je zatím nastaveno na 8 TV. Takže bych opravdu hledal problém někde na routeru.

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: pon čer 16, 2014 9:19 am 
Offline
X000000
X000000

Registrován: stř čer 04, 2003 7:41 pm
Příspěvky: 515
Bydliště: Husova 1324
yesit.cz
brzy pár mých nastavení


Naposledy upravil MilanMr dne ned srp 17, 2014 9:54 pm, celkově upraveno 14

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: pon čer 16, 2014 2:37 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
MilanMr píše:
Proklepnu router, prosím jen o kontrolu 8čky u vás v nastavení :-)


Teď Vám asi moc nerozumim ....
systém je nastaven tak, že pokud koukáte za jedním ONT na 8 různých kanálů tak vám ( v případě, že máte správně nastaven router a router vše zvládá) vše funguje, při snaze otevřít 9 TV kanál se tento kanál nespustí. Pokud ale koukáte na stejný kanál, tak tam omezení není.

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: ned led 18, 2015 9:00 pm 
Offline
X000000
X000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 09, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 509
Bydliště: Kadaň
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li je nějaké speciální nastavení routeru pro IPTV? Než jsem si koupil Router, tak mi napřímo přes modem šla IPTV a teď mi to nešlape. Díky za tipy. Mám Asus RT-N12+


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: IP TV
PříspěvekNapsal: pon led 19, 2015 11:15 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
Michal86 píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li je nějaké speciální nastavení routeru pro IPTV? Než jsem si koupil Router, tak mi napřímo přes modem šla IPTV a teď mi to nešlape. Díky za tipy. Mám Asus RT-N12+

Dobrý den,

podívejte se na nastavení igmp, popřípadě zapněte.
Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz