Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je úte črc 25, 2017 7:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vysoký ping
PříspěvekNapsal: úte pro 03, 2013 11:18 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: sob čer 26, 2010 8:55 pm
Příspěvky: 25
Dobrý den,
bylo by možné prověřit nastavení mého optického modemu? Poměrně často se mi stává, že mi vyskočí ping ve WoT až na 999 a hra mi spadne.
Předem díky za info.
S pozdravem
J.M.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vysoký ping
PříspěvekNapsal: stř pro 04, 2013 9:44 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1070
Komar píše:
Dobrý den,
bylo by možné prověřit nastavení mého optického modemu? Poměrně často se mi stává, že mi vyskočí ping ve WoT až na 999 a hra mi spadne.
Předem díky za info.
S pozdravem
J.M.


Dobrý den,

překontroloval jsem útlum na Vašem zařízení a je OK. Dále jsem překontroloval zátěž, teplotu i odezvu na optický převodník a vše je také OK. Vypadá to tedy, že až na převodník je vše OK, nemáte náhodou ještě za ním wifi router ?

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vysoký ping
PříspěvekNapsal: stř pro 04, 2013 5:38 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: sob čer 26, 2010 8:55 pm
Příspěvky: 25
Router mám,
poradíte jak zkontrolovat zda není problém v něm?
předem děkuji za odpověď
S pozdravem
J.M.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vysoký ping
PříspěvekNapsal: čtv pro 05, 2013 10:15 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1070
Komar píše:
Router mám,
poradíte jak zkontrolovat zda není problém v něm?
předem děkuji za odpověď
S pozdravem
J.M.


Takhle radit neni úplně jednoduché, ale pokusim se zjistit problém ....
1. k routeru jste připojen bezdrátově nebo kabelem ?
2. máte na routeru nastavené QOS, nebo nějaké omezování dat popř. firewall?
3. jaké máte zabezpečení na wifi síti ( pokud jí máte )?
4. máte nainstalován na routeru nejnovější firmware?
5. v době kdy máte velkou odezvu na herní servery máte ping na vnitřní rozhraní Vašeho routeru také velký ?


Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vysoký ping
PříspěvekNapsal: pát pro 06, 2013 12:16 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: sob čer 26, 2010 8:55 pm
Příspěvky: 25
Dobrý večer,
tak jsem zkusil nahrát nový firmware... a zdá se, že to pomohlo.
pozn:mám WIN 8.1. a zdá se, že starý firmware je zřejmě nézcela podporoval.
díky za tip :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz