Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je úte zář 26, 2017 7:07 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapojení více pc na optický kabel
PříspěvekNapsal: sob říj 08, 2011 5:50 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: sob říj 08, 2011 5:47 am
Příspěvky: 3
Jsem trochu zmatený jak se zapojí více kabelů na optický vlákno. Teď mám modem, kterej mi táhne internet do wifi routeru a ten mi skrz kabel táhne internet do jednoho pc a wifi do dvou notebooků. Optický kabel se zapojí přímo do wifi (čímž bych neměl problém) nebo do počítače a budu muset koupit síťovou kartu, abych internet dál rozvedl do routeru?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob říj 08, 2011 9:20 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
SaoLung píše:
Jsem trochu zmatený jak se zapojí více kabelů na optický vlákno. Teď mám modem, kterej mi táhne internet do wifi routeru a ten mi skrz kabel táhne internet do jednoho pc a wifi do dvou notebooků. Optický kabel se zapojí přímo do wifi (čímž bych neměl problém) nebo do počítače a budu muset koupit síťovou kartu, abych internet dál rozvedl do routeru?

Dobrý den,
Za korunu od nás dostanete optický převodník, který dáte místo současného modemu a do něj pak připojíte Váš Wifi router.

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz